Receptwenskaarten

Ze zijn er! Onze ansichtkaarten (A5) die niet alleen een wens uitdragen, maar ook een bijpassend en verrassend recept erop hebben staan. De kaarten ‘Baby’ en ‘Hoera’ zijn de eerste uit de serie.

Op de voorkant van de kaart staat een vrolijk dier, samen met de titel en ingrediënten van een lekker recept. Op de achterkant een korte uitleg over hoe je het gerechtje maakt. Natuurlijk is er ook ruimte genoeg om een persoonlijke boodschap op te schrijven.

De kaart is gedrukt op 300 grams papier, de voorkant heeft een glanzende coating.

Hebben hebben hebben?
De kaarten zijn per set te bestellen; 1x kaart ‘Hoera’ en 1x kaart ‘Baby’. De kosten voor de set is 4.- inclusief verzendkosten.
Stuur een mailtje naar info {at} welmoet.nl met de volgende gegevens erin:
– het aantal setjes dat je wilt hebben
– je adres
Maak het bedrag over op rekeningnummer 44 66 40 859 t.a.v W. de Graaf te Utrecht onder vermelding van je naam, het aantal setjes en je adres.
Na ontvangst van het bedrag worden de kaarten naar je verzonden. Bij spoed even bellen.

In samenwerking met: Philippine van der Goes: culinaire duizendpoot die heerlijk kookt en recepten schrijft, onder andere op haar blog Liefdevoorlekkers.nl. Tijdens een van de vele gezamenlijke etentjes kwamen we op het idee om onze passie en talenten te bundelen en receptwenskaarten op de markt te brengen. Leuk hè!